Leírás és Paraméterek
Elsődleges előnyök
- Sokoldalú ízesítő komponens, amelyet világszerte széles körben használnak sós ételekben, általában száraz fűszernövényként használják.
- Hihetetlenül csípős illat és íz a főzés során, lehetővé téve a felhasználó számára, hogy minden ételben egy kicsit sokat tegyen.
- Fűszeres és fűszeres íz, ideális levesekhez, salátákhoz és bármilyen sós étel fűszerezéséhez.
Főzés oregánóval
Az illóolajok nagyon hatásosak a száraz fűszerekhez, fűszerekhez vagy más ízesítőanyagokhoz képest, így a legkisebb mennyiség is komoly ízvilágot adhat ételéhez. Ha az oregánót főzéshez használjuk, a legjobb a fogpiszkáló módszert használni – egy tiszta fogpiszkáló hegyét mártsuk bele az illóolajos üvegbe, és keverjük bele a fogpiszkálót a hozzávalókba. Miután megkeverte a fogpiszkálót az edényben, végezzen ízpróbát, hogy lássa, kell-e további olajat hozzáadni.
Felhasználások
- Cserélj ki egy evőkanál száraz oregánót egy csepp oregánóolajjal az olasz ételekben
- Tegyen egy cseppet szárított oregánó helyére spagettiszószba, pizzaszószba vagy sültre.
-
Használati útmutató
Étel ízesítésére.
Figyelmeztetések
- Csak hígítva használja. Ne vegyen be többet napi egy cseppnél. Tartsa távol gyermekektől. Ha terhes vagy orvosi felügyelet alatt áll, forduljon orvosához. Tartsa távol a szemtől, a belső fültől, az arctól, az érzékeny területektől és a nyálkahártyától. Bőrrel való érintkezés esetén bőségesen hígítsa fel hordozóolajjal.